Tuesday, June 23, 2009

ada progress la jugak

Urusan menempah baju nikah dalam progress. Alhamdulillah, nasib baik la tailor tu nak amik tempahan lagi kan. Aku siap cakap kat mr.dearest, kalu tailor tu tak nak amik, memang sah la aku men"d.i.y" je baju nikah aku tuh walaupon takde asasjahitan.

Tapi soalnya. Sanggup ke aku pakai? sanggup ke?? kehkehkeh. :P

1st meeting dengan tailor tu, aku explain design macamana yang aku nak.Macam entry seblom ni aku ada bitau aku nak plain chiffon kan? Tapi dia cakap simple sangat tak elok jugak.huhu. Camno tu? Takpe la, esok aku ada appointment dengan dia pasal nak pergi cari kain baju nikah aku. Tengok kain yang aku beli tu macamana dulu. Harap-harap ada la kain yang aku berkenan. Kalau tak, confirm terjojol biji mata tuan kedai kain tu karang duk cegil mata kat aku. sebab semua aku tak nak. hahahhaha. Oh ya, kalau datang shopping kain dengan tailor tu, akan dapat diskaun. Hehe. oke le tu kan. dari takde langsung. :)

Ohh lagi satu, pembelian barang-barang hantaran terpaksa kami kiv sementara menanti mega sales tak lama lagi. Dah tak lama tu. 4 julai~31Ogos. Harap boleh setel semua barang hantaran nanti. :D OMG, july is comingggg. Koyak rabak la. :P

Mega Sale

jumpa lagik!!


Akadabra!! ~poof~

4 comments:

fara said...

we all pn tunggu mega sale nk beli brg2 hantaran tu..
heeeeeeeeeeeeeeeee...
mariii menyoping!

she said...

mari kita tingkatkan stamina!! nak angkut brg2 nanti sonang! :P

BuTtErFlyInFraMe said...

i'm linking u in my blog.. ;)

she said...

oke..tq! :)

Post a Comment