Friday, June 19, 2009

1.2.3..Clickk!!

Sudah sampai masa untuk aku pikir-pikir photog mana yang patut aku hired untuk wedding aku. Macam biasalah, aku akan merungut sebab kat terengganu tak banyak pilihan photographer yang bagus-bagus. :P Mungkin ada, tapi aku tak taw ceruk mana nak selak dah selain surf kat internet.hehe. Banyak kali dah aku googling. Dari skop terengganu sahaja sampailah skop pantai timur. Ada yang menarik yang buat aku kata "woww". Tapi percayalah, ada jugak yang boleh buat aku gelak guling-guling sampai ke dapur rumah. Percaya takk?? baek toksahh percaya.hahaha. :P

Part photographer ni aku tak da la nak cerewet sangat. As long ada muka aku, nampak clear and cantik. Itu sudah memadai. *crossing fingers* hoho. Eh! tapi kalau gambar yang ada minor editting tambah-tambah effect-effect dramatic sikit-sikit pon oke gak kan. :D

Apa yang penting?? kerjasama! every priceless moment is captured!! hehhe

Setakat ni, aku list 2 wedding photographer yang sedang dalam pertimbangan aku dan juga mr.dearest. Tapi sayang la kan, kebanyakan diorang ni, tak ada provide sekali dengan service videographer. Harap tarikh-tarikh yang aku nak still lagi available. *gigit kuku*

Azrolsham thephotographer

erk?? aku terkeduuuuuuuuu.cantik!!!





nak cantik mcm ni.huuuuuu :{






cantik kan gambar-gambar kat atas. Pengantin pon cantikkk. Aku emo. blahh duluuuu. :sad3

Akadabra!! ~Poof~

12 comments:

nurul aziyana said...

bnyk sebenarnya kt pntai timur..kt besut pun ader..kalo nk try contact ym:syam76y@yahoo.com..gmbr die pun cantik2..or blh tgk blog die http://shamabd.com.my/blog/

she said...

ouch.akan lawati. tq!! :D

+ Fasha + said...

uii lawanye pelamin merah tuu. sangat tasty okeh!

she said...

hehe. tu la. sangat memberangsangkan kan!! :D

Ruby said...

hai,
actually ada. Cuba u surf shamsul fazrien. dia ni photog wedding arni nazira. tgk la flickr dia.

or fotokahwin.com. Rushdi. base in JB but wife org Trg. So he wont charge di milleage as always commute JB KT. his wife open a bridal house call Rathisa Bridal. Make up dia best..

she said...

warghh.byk nye info!! hepiii! tq so much ruby. :D

AmyMizzunderstood said...

pic diatas adalah fina..a fwens..married in 2008 kalau tak silap..tapi wedding dia memang gojes!!

she said...

1st time tgk pelamin dia speechless taw!! sgt santek :)

colourlicious said...

perlukan khidmat jurugambar?
kami mengalu-alukan anda untuk melayari web kami http://colourliciousphotography.blogspot.com untuk lebih lanjut.

kami sedang mengadakan promotion dan kami juga menyediakan pakej ekonomi tetapi amat berkualiti.
thanks.

wahidayaakub said...

yang 1st tu sangat sangat cantik. semua cantik - gambar dia, baju dia, kaler baju dia, mekap dia, semua semua! :)

wahidayaakub said...

*chup...gambar yg first utk PhotoAura tu ;)

she said...

:D

Post a Comment