Tuesday, April 19, 2011

hantaran dlm mangkuk / bowl

 selain hantaran boleh digubah dalam pinggan petak leper mcm ni..




dalam mangkuk pon boleh :D

pic from here
cantk jugak kalau tempat hantaran macam ni. kat atas tu letak je barang hantaran. walla! :P


source google
bowl dalam warna putih  ni pon cantik. tapi kena pandai main dengan idea macam mana nak place barang kat tengah :)


contohnya macam hantaran dari arma wedding couture ni. cantik kan! 







p/s: korang dah register says.my  ? kalau belum jom >>  register  
dan jangan lupa join giveaway 30 hari ni >> says.my giveaway  :))


2 comments:

Misshy Innz said...

cantik nye ;)

harzharun said...

hi babe...mmg dah bli mangkuk dah..tuk buat hantaran for my sister..ubah selera..sbb i dulu, ciplak idea u...guna pinggan puteh!..cuma i dulu guna bunga kristal..hehehe

Post a Comment