Saturday, January 21, 2017

Atasi tayar bocor sepantas 2 Minit.


Pernah tak tgh driving otw pergi kerja tayar bocor? Pernah tak bawak anak2 jenjalan tetiba tayar bocor? Pastu nak dapat bantuan tukar tayar bocor tu berjam-jam? Peritkan. Tambah lagi driver perempuan mcm kite ni. Kudrat kuat mana sangat.

sebab tu ain nak suggest beli produk ni. Produk MYGT yg boleh atasi tayar bocor sepantas 2 MINIT. Yes!! 2 MINIT je tau!  Tak caye?  Kalau tak caye boleh tengok video yg ain attach kat bawah ni.


video




haaa.. nampak kan.. mcm mana tayar pancit yg dah kempis boleh kembung balik. Lepas ni kalau tayar bocor, isi MYGT then terus dah boleh continue perjalanan dah. Dah tak payah berpeluh2 tukar tayar. Yang penting utamakan keselamatan kita dan anak2. Macam2 boleh jadi time tayar pancit ni tau. So kalau kita ada alternatif utk kurangkan masa "stranded time"kita kt tepi jalan raya ketika tayar kereta/motor pancit kenapa tak nak guna?

Like Page : Pulih Tayar Bocor Sepantas 2 Minit

Nak order? Boleh pm/ whatsapp : 019 290 7765

Friday, August 19, 2016

mulai hari ini

Salam & Hi!

Lamaaaaaa sangat menyepi. Lama jugak x buka blog ni. That day, bukak balik dan baca balik post-post yg dulu mcm best pulak blog ni. Sebab ada banyak mende yg aku cerita dalam blog ni tapi dalam kepala aku ni langsung x ingat mende tu. Then, tetiba dtg rasa nk aktif blogging balik. Yup, untuk kenangan jugak, Tgk link-link kawan blogger dulu, Ada yg dh xde update, ada link yg dh mati andddd my highest salutation to whom those keep blogging till now.


ok peeps, have to pause writting now  and resume later ok. nak kne p mengasah skill mengarang dulu kasi tajam.

till then, bye

Friday, November 27, 2015

test line

test test 123.. hihi

Tuesday, September 11, 2012

how i mish my baby bloggie

sangat rindu nak berblog. rindu kat korang jugak. tsskkk. T__T

** nak create dan post entry pun mengagau mana nak click.-kesian-

Monday, October 31, 2011

lagi design pelamin cantik

Kali ni nak share design pelamin oleh butik nasha, Perak. actually owner butik nasha ni kakak kepada ofismate saya. So arini nak war-warkan lah kepada bride to be Perak maybe leh try survey butik nasha ni =)




wat majlis akad nikah pon cantik ni hehe






taraa.. dah di transform jadi tempat baby.hehe. Actually design ni dibuat untuk Majlis aqiqah anak saudara ofismate saya ni lah.





ni dia ofismate saya dengan anak saudaranya.




oh, lagi satu, persalinan yg dipkai oleh emelda semasa majlis kahwin beliau ni dijahit oleh mak ofismate saya ni. =)


so bride to be Perak, mungkin boleh masukkan butik nasha ni dalam list survey butik pengantin kamu =)

Butik nasha
NO 7, JALAN SCI 1/7, DATARAN SUNWAY, SUNWAY CITY IPOH 31150 TAMBUN, PERAK
No Tel Butik: 019-4227280






*********

pernah alami broadband selaju 30Mbps? >> try this

Papa John's set meals at RM9.90>> click here





Tuesday, October 18, 2011

pelamin menawan

pelamin simple tapi menawan dan cantik =)

ada bunga-bunga kat atas balang jernih yang berisi air berwarna.Ni adalah antara back up pelamin time saya nak kahwin dulu incase tak dapat pelamin yang ada panel tu.hehe. ada lagi sample-sample style bunga dan balang jernih ni dalam entri ni Cantik sebenarnya kan. 






bunga tangan pun cantikkkk =D

ini adalah majlis perkahwinan bekas isteri Radhi OAG. lagi gambar-gambar cantik mengenai majlis kahwin ni di beautifulnara.com =)

********
Kindergarten Percuma untuk anak anda, macam mana nak dapat? >> check here

Ajak member minum Teh Tarik dan dapat RM5 mobile reload >> teh tarik session

Wednesday, October 5, 2011

dua


dah masuk 2 tahun... Alhamdulillah =)


******
Here's one way to save on petrol & groceries... >> u need this

Tuesday, September 13, 2011

wedding nora


punya la lama nak boleh ke share wedding opismate ni. Majlis ni telah berlangsung bulan jun yg lepas.


Cantik dia punya pelamin.Gojes gitu. 




bergambar bersama opismate. (Saya belum sampai masa ni.)

pic ehsan from her fb

Tahniah buat nora! dan selamat berjuang di negara org =)


*************

Which do you Like: A Holiday, Luxury Handbag, or a full course French dinner? >>  decide here

Love eating #Magnum Ice Cream? Try this...

Wednesday, August 24, 2011

Salam Aidilfitri


Alhamdulillah..tahun ni raya kedua saya sambut sebagai isteri dan ianya lebih bermakna dengan kehadiran si comel tersayang yang semakin lincah. =)

Buat pembaca blog yang tak seberapa nak selalu update ni,

SelamaT Hari Raya Aidilfitri 

Maaf Zahir dan Batin =)

p/s: 
pergi  ke Jalan TAR berkereta,
Fullamak! shopping raya tak hengat poket dah burnt,
pulang berhari raya janganlah bersengketa,
kalau boleh biar lah ikut turn,


mintak ampun mitak maap.Pantun guro-guro =P

*****

Nak penyampai radio ERA dtg beraya??  Nak kuih raya + duit raya jugak?>> hantar jemputan anda disini 

sape nak AirAsia RM400 voucher?? click here

Monday, August 8, 2011

idea hantaran: buah-buahan.



1st time tgk orang buat hantaran buah-buahan ukir2 mcm buahan kat hotel. Menarik jugak kan. =)



*****************


dagu berlapis dan muka bulat?  T__T >> try this

Never Pay For Car Servicing For The Next 5 Years. >> by proton