Like us on Facebook

Tuesday, March 22, 2011

pelamin cantik area kuala terengganu



kepada bakal pengantin , b2b kawasan kuala terengganu yang still mencari- cari tukang buat pelamin idaman kamu, maybe kamu boleh try survey abg zol pelamin. Pada saya, beliau seorang yang baik dan senang bekerjasama. =)



antara pelamin-pelamin cantik hasil kerja tangan beliau 






simple dan cantik. sesuai utk tunang atau akad nikah kan? =)
semua gamba di atas dari sini



and of kos la aku suke pelamin neh jugek =P



Kalau nak tgk lebih koleksi pelamin beliau boleh kunjungi kedai beliau di Gong Tok Nasek. =)

4 comments:

Leonora Halim said...

btul btul btul! pelamin yg bwh sekali tu paling cantik! eheheheh.....

~ NANA ~ said...

kat kemaman xde ke? hehe

she said...

leonora: haha tq..tq.. :P

nana: kat kemaman saya tak survey plak.huhu. =)

Fizan said...

Rakamkan saat2 manis anda disini... Fotografer untuk majlis pertunangan & perkahwinan anda..

Post a Comment