Tuesday, September 7, 2010

Selamat Hari Raya


Selamat Hari Raya pada semua umat islam yg akan menyambutnya terutama rakan2 blogger dan juga pembaca blog ni. :)) Aku dah selamat sampai di k.trg semlm. tahun ni aku, hubby and baby rayyan beraya kat kg aku dlu. hehe. tapi xrase mcm nak raya pon. Maybe sebab still dlm pantang dan xrase nikmat pose sebulan tuh haha.

kesempatan ini jugak, aku nak mitak maaf kalau ade ku bilang kalauu salah dan silap selama berblogging neh. :>

Apepun, bg kawan2 yg nak balik kampung tu, drive safely k.

baby rayyan dh leh start kumpul wit aye tahun ni. ha-ha

p/s:kawan2 yg dah kawen tu, tahun ni raya belah mana? :)) semoga bergembira di hari raya ni

7 comments:

harzharun said...

belah i dulu!...KT..

Noor Hasfarzizi Azih said...

Salam;
Selamat Hari Raye jugak... Baby rayyan comel...harap raye tahun nie makin meriah...Saya ade jugak amik idea dari bolg awk nie harap diizinkan...
p/s : muka hb awak mcm kenal je...dia org mersing, johor ke?

nurul aziyana said...

slmt hari raya jugak..
beznyer dh smpai kg..

k|ree said...

Selamat hari Raya Aidilfitri

she said...

selamat hari raya kenkawan!! :)
noor: hubby saye memg asal dr johor tapi bukn org mersing :)

nedyNadia said...

salam akk... selamat hr raye... sy nedy..hihi... syukur lak dpt jupe blog akk...
akk,nk tye pasal wedding akk..akk amek pelamin n mekap kt ne? leh tau...sb ngh mencr2 mekap n pelamin yg gojes2 di tganu ni...huhu.. tq kak

she said...

samat raye.. hehe. pelamin tu akak amik ngn abg zol. ni blog dia. http://zolmempelaicreative.blogspot.com/

make up lak amik ngn EG. dia part time ja. no.tipon dia dah xde coz tepon lama dah rosak.huhu

Post a Comment