Saturday, August 1, 2009

diam xbermakna xde progress.tiiihieeee :P

Bizi+ demam+ malas, ini la jadiknya. Berminggu-minggu tak update blog.ahaks. Ni ku gagahkan jua untuk menaip ayat-ayat walaupon sekangkang kera. huhu.

10 minit pertama~ depan laptop sambil menongkat dagu
10 minit kedua ~ duduk depan tv sambil tgk majalah tiga
10 minit ketiga~ landing la plak depan tv tu
10 minit kemudian ~ hadap laptop balik sambil menulis"aku takde idea la weiiii"

ahahahahhahahihihihihuhuhuhuuuuuuuu

erk!! haaa. baru teringat. Kad Kahwin dah tempah.Yey!! Kedai kad kahwen tu pon dah send dratf kad tu. Lepas mr.dearest dah bg green light, tros suh kedai kad tuh proceed printing. ngeeee. Tunggu siap jo laaaaa. :D. tempah awai pasai nak tambah reben plak nanti. Tapi xtaw lagi style mcmmana.huuu.

Kad kami simple jekkk :D

10 comments:

Nurulhuda|Adlie said...

simple la lawa... dark color lagi kan.. memang stand out.. i pun mcm nanti nk buat simple then add some ribbons.. =)

she said...

hihi..tQ huda. somtimes less in more kan? :D

NahWaL said...

yes setuju dengan she. simple is more!!! cute la. tambah riben sendiri lagi economy kan?ni u wat kat mana u?

Sha Pattinson said...

nice color ..kalau tambah ribbon lagi canteeek ..

she said...

Nahwal: yes. tambah ribon sendirik lagi save kann. ni kedai kat blakang times square. kat situ ada byk giler kedai kad and kedai printing. Ada masa nanti saya buat entry khas psal kad neh :)

sha Pattinson: tu la sha. ngah berkira2 nak tmbah ribon tapi xtaw ribon kale ape..style mcm mana lg.huhu

cikin said...

cantiknyer...;) plus ribbon lg debommm..;)

she said...

cikin: lagi sorg ckp tambah ribon lg santikk ekk? hihi. iyolah.. me akan try la. takut tuan punye badan ni jaaa yg xdak masa nak buat ahahahah, nyway, thanks cikin :)

BuTtErFlyInFraMe said...

yes yes yess perlu tamabh ribbon..mmg stunning lah!

she said...

butterfly: hihi..yep2.muktamad. akan deco reben kat kad tu..:D

wallpapersdeco said...

hi have a nice day! interested to do wallcoverings for your house, room, shop or office? feel free to visit my blog! tq...

Post a Comment