Saturday, January 21, 2017

Atasi tayar bocor sepantas 2 Minit.


Pernah tak tgh driving otw pergi kerja tayar bocor? Pernah tak bawak anak2 jenjalan tetiba tayar bocor? Pastu nak dapat bantuan tukar tayar bocor tu berjam-jam? Peritkan. Tambah lagi driver perempuan mcm kite ni. Kudrat kuat mana sangat.

sebab tu ain nak suggest beli produk ni. Produk MYGT yg boleh atasi tayar bocor sepantas 2 MINIT. Yes!! 2 MINIT je tau!  Tak caye?  Kalau tak caye boleh tengok video yg ain attach kat bawah ni.


video




haaa.. nampak kan.. mcm mana tayar pancit yg dah kempis boleh kembung balik. Lepas ni kalau tayar bocor, isi MYGT then terus dah boleh continue perjalanan dah. Dah tak payah berpeluh2 tukar tayar. Yang penting utamakan keselamatan kita dan anak2. Macam2 boleh jadi time tayar pancit ni tau. So kalau kita ada alternatif utk kurangkan masa "stranded time"kita kt tepi jalan raya ketika tayar kereta/motor pancit kenapa tak nak guna?

Like Page : Pulih Tayar Bocor Sepantas 2 Minit

Nak order? Boleh pm/ whatsapp : 019 290 7765

No comments:

Post a Comment