Saturday, April 2, 2011

mere bindiya =)

masa dalam preparation kawen dulu teringin nak pkai bindia mcm ni. sgt sokaaa! sebb dia ade effect kat mata dah wajah. rasa mata jadi cantik je.. Tapi berangan jo la kannnn. Masa tu kan byk benda nak buat. Mana la sempat nak survey bende2 ni sume.Berangan boleh la. hihi. Tapi siyess cantik nak mati.kikiki.

tengok ni uihhh.cantikkkk!


pic from google



jue aziz pon ade try pkai bindia ni. cantikk woo..baju dia pon cantikk!





pic from here


ahh...giler tingin nak pkai =P

B2B kat luar sana, yang sukakan kelainan maybe leh cube! leh cuba pkai bindia ni instead of tiara =D

1 comment:

aTy _faRed~ said...

memang cantik.. ai pon pekenan sangat.. tak bekesempatan nak pakai mase kawen aritu...:)

Post a Comment