Tuesday, March 15, 2011

veil panjang praktikal kah?






masa kahwin dulu ramai kawan-kawan saya yg tanya saya kat mana saya sewa veil yang panjang ni =)
dah share dengan diorang tapi saya terlupa nak share dengan kawan-kawan blogger kat sini.




Maybe ramai b2b yang teringin nak pakai veil panjang kan?? tapi kebanyakkan perunding perkahwinan tak suggest veil panjang ni kalu wedding diadakan di rumah. (saya penah menyaksikan pengantin perempuan pkai veil panjang buat wedding kat rumah. Sibuk ke sana ke mari bersalaman dengan sana saudara dan kawan-kawan tanpa dia sedar veilnya yang panjang telah terseret kek aising hantaran.huhu ).So agak tak praktikal kan kalu nak pkai veil panjang cecah lantai ni kat rumah melainkan wedding kat hotel or dewan.

ah. Tapi hati kate nak pkai jugak. ngeeee =)

ok.ok. maybe u all boleh buat yang macam saya buat. Pakai veil panjang ni time korang nak buat outdoor wedding shooting. Effect gamba pon nampak cantik taw! haha. Plus sampai jugek la hajat ati nak melaram veil yang panjang ni mcm model-model majalah hieee.. :P



kasi besor skit la gambo last  =P

Bagi bakal-bakal pengantin area kuala terengganu yang tercari-cari layah atau veil panjang macam ni boleh try  sewa kat sini =)  www.rathisa.com


4 comments:

nanonano said...

serius cantekk gilerr ahhh..
tp sy dah kawen, gane ehh??
tringin nk pkai veil pjg gok :p

she said...

nona. bulih jeeee. t annivesary leh je kalu nok paka veil panjang. bia mikail hok tukang pegang ekor veil tu :P

Squarecut Ring said...

dear.

bloghopping terjumpe ur blog. Love ur hand bouquet. color combination sangat cantik. ^_^
congrats dear. ^_^

she said...

tq dear.. :)

Post a Comment